Home » Interview: Microdosing bij Artrose

Interview: Microdosing bij Artrose

  • door

Artrose is de meest voorkomende gewrichtsklacht van de wereld.

Astrid is 53 jaar, moeder van 3 kinderen en werkt full time.

Sinds een aantal maanden maakt ze gebruik van de Truffel microdosing, in dit interview licht ze toe hoe dat haar is bevallen.


Waarom heb je ervoor gekozen om te beginnen met de microdosering?

Ik hoorde er al een tijdje veel over en besloot op internet wat research te doen. Al gauw las ik veel positieve reacties van mensen met verschillende klachten. Onder andere, de overgang, onverklaarbare pijn, clusterhoofdpijn, burn-out’s en ga zo maar door. Dit maakte mij erg nieuwsgierig en uiteindelijk besloot ik om me er aan te wagen.


Hoe vaak microdoseer je?

Ik gebruik het om de dag, dit doe ik aan het eind van de middag als ik klaar ben met mijn werk.

Wat is je opgevallen sinds je begon met het microdoseren?

Om te beginnen, ik slaap snachts veel beter en sta ook met een uitgerust gevoel op, iets waar ik daarvoor regelmatig last van had. Ook kwam ik erachter dat het pijnverzachtend werkt voor de Artrose waar ik onder lijd. En om niet te vergeten, ik zit in de overgang, dat betekent dat ik veel opvliegers heb en vaak stemmingswisselingen ervaar. Door die stemmingswisselingen heb ik vaak de behoefte om alleen te zijn. Dit terwijl ik een groot gezin heb (3 zonen, 2 schoondochters en mijn man).

Behalve minder pijn en vermoeidheid, zijn er nog andere dingen die je ervaart door het doseren?

Ja, ik merk dat ik dingen vanuit een ander perspectief begon te zien.

Ik kan ineens dingen zo enorm waarderen die voorheen als normaal zag, de kleine dingen, zoals gezelligheid in mijn gezin. Ook kwam ik erachter dat ik naarmate van tijd de prikkels om mij heen beter kon relativeren. Ik kan bepaalde dingen makkelijker van me afzetten zodat ik daar minder last van heb.
Werk gerelateerd kan ik ook beter onder hoge druk presteren.
Tot slot moet ik er ook bij vermelden dat ik soms vast liep in mijn dagelijkse doen en laten. Het microdoseren heeft daar een stukje van weggenomen. Ik kan bijvoorbeeld situaties beter handelen, sta sterker in mijn schoenen en dan heb ik het voornamelijk over het mentale aspect.

Heb je weleens gedacht ‘’dalijk kan ik niet meer zonder’’?

Ik moet eerlijk toegeven, toen ik erover hoorde had ik wel zoiets van, alles heeft zo zijn voor en nadelen, toch?
Maar al gauw kwam ik erachter dat dit een natuurproduct is en dus ook wil zeggen dat het niet verslavend is. Ook ben ik iemand die zeker van zijn zaak wilt zijn dus voor ik eraan begon heb ik mij wel eerst goed verdiept in het product. Mensen zijn vaak toch sceptisch over iets wat ze niet kennen, dat begrijp ik. Maar ik raad het iedereen aan, het is niet schadelijk voor je, niet verslavend, én zitten geen risico’s aan vast.

Interview 07.05.2020 “Astrid – Artrose” ©provithor.com/wp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *