Microdosing XP- magische truffels om te microdoseren op psilocybine

Wat is Microdosing XP?

Microdosing XP

Microdosing XP is speciaal gemaakt voor de regelmatige inname van sub perceptuele doses magische truffels. XP truffels zijn een speciaal ras dat wordt geleverd met precies de juiste hoeveelheid psilocybine voor microdosering.

De hoeveelheden moeten zo klein zijn dat ze de perceptie of reactietijd niet beïnvloeden. Zo blijft de microdoser volledig nuchter en functioneel.

Op deze manier kan men profiteren van de positieve effecten die ons speciale truffel ras op de hersenen uitoefent, zonder de beperkingen die met grotere doses gepaard gaan.

Magische truffels zijn genotmiddelen. De levering hiervan wordt daarom belast met 21% btw.

De levering van magische truffels is, anders dan bij paddo’s, niet verboden.

belastingdienst.nl
Microdosing XP on amazon

Magische truffels zijn in Nederland trouwens 100% legaal.

Volgens de Nederlandse Belastingdienst is dit een genotmiddel. Daarom kunt u ons product ook op amazon.nl vinden!

Waarom je magische truffels moet microdoseren

De hoeveelheden psilocybine in één gram vers materiaal van de sclerotia is precies in overeenstemming met de voorwaarden van de “microdosering”. -Dr. Jochen Gartz, Mycoloog

ln tegenstelling tot de grote variaties in (…) paddenstoelen vond ik in 1993 een opmerkelijke constantheid van de hoeveelheden psilocybine in sclerotia van de Psilocybe mexicana (…). De goudgele diepbruine sclerotia bevatten ongeveer 70% water,in tegenstelling tot de bijna 90% in paddenstoelen.

Zo bevatten de “magic truffels” ongeveer l tot 2 mg psilocybine per gram van de verse sclerotia en hoogstens sporen van de instabiele stoffen psilocine en baeocystine. De stabititeit gedurende meerdere maanden van de verse sclerotia onder koeling zowel als de ontbrekende blauwe verkleuring tonen het ontbreken van ontbindende enzymen aan.

De hoeveelheden psilocybine in één gram vers materiaalvan de sclerotia is precies in overeenstemming met de voorwaarden van de “microdosering”. Reeds rond 1960 werd deze dosering medisch toegepast en SANDOZ AG had tabletten in de handel (indocybine) die als kleinste hoeveelheid 2 mg psilocybine bevatten (5).


DE BIJZONDERE POSITIE VAN DE SCLEROTIA OF “MAGIC TRUFFLES” BINNEN DE PSYCHO-ACTIEVE PADDENSTOELEN, Dr. Jochen Gartz

Winkel bekijken

microdosing XP blister photograph
Microdosing XP blisterverpakkingen

Wat doet het?

Microdosing XP voorziet de hersenen van een overvloed aan psychofarmacologisch waardevolle stoffen in kleine, regelmatige doses. In de hersenen werken deze stoffen op het serotoninecircuit, wat zorgt voor een rustiger, minder rommelig en meer gefocust brein.

Terwijl de stressniveaus dalen, wordt de zeurende stem van de criticus afgewezen. Brainfog verdwijnt en we kunnen onze aandacht beter richten op het onmiddellijke heden (het moment). Afgezien van vaak resulterend in een beter humeur, bevordert regelmatige Microdosering met Microdosing XP truffels creativiteit en leervermogen, door middel van de stimulatie van de 5HT-2A-receptor. Dit bevordert het vermogen van de hersenen om te groeien en nieuwe verbindingen te vormen. Datzelfde proces gebeurd in de hersenen zodra we nieuwe dingen leren.

Dalende stressniveaus zorgen voor positieve invloeden op het lichaam.

Hoge niveaus van stresshormonen bevorderen ontstekingen, spierspanning en hoge bloeddruk. Zodra de stresshormonen dalen, schakelt het lichaam over van de vecht- of vliegmodus naar rust en reparatie. Wanneer een hoog niveau aan stress daalt naar een lager niveau, dan zal de gezondheid van het lichaam verbeteren.

Hoe werkt het?

De effecten kunnen complex lijken, maar de feitelijke gewoonte van microdosering is erg eenvoudig; Microdosing XP wordt geleverd in een blisterverpakking met 6×1 g verse truffels, waarvan één gram ongeveer één dagelijkse dosis is.

De meeste Microdosers consumeren deze dagelijkse portie bij hun eerste maaltijd van de dag. Probeer het niet in eten te verwerken (een smoothie kan nog wel, verwerkt het alleen niet in gerechten). Ook zijn er geen voorbereidingen en geen speciale voorzorgsmaatregelen vereist. Vergeet niet dat de microdosis geen directe effecten zou moeten hebben die uw dagelijkse werkzaamheden beperken. (bijv. afwijkend visueel aspect van het alledaagse zicht, misselijkheid, licht gevoel in het hoofd, slaperigheid enz.)

Als dat zo is, neem dan minder.

U kunt het beste de effecten van psilocybine-microdosering volgen, als u uzelf kent en redelijk gevoelig bent voor veranderingen in uw toestand. Het kan ook interessant zijn om je humeur, stress en pijn bij te houden met behulp van een dagboek.

Microdosering werkt op basis van actieve stoffen, niet op de kracht van je verbeelding. Het is niet vereist dat je in microdosering gelooft om het te laten werken. Maar toch kan het heel nuttig zijn om een ​​duidelijke intentie te hebben wat voor soort verandering gewenst is.

Wanneer je je bewust bent van de afwijkende effecten die microdosering heeft op je lichaam, kan je eruit opmaken of de microdosis zijn werk doet.erbetering.

Wat zijn truffels?

Microdosing XP truffels voor Psilocybine microdosering zijn een speciaal type sclerotia uit Nederland. Deze bevatten van nature zeer constante doses psilocybine. Ze zijn een volledig natuurlijk product met een geschiedenis van duizend jaar menselijke consumptie.

Mycelium produceert ondergrondse sclerotia wanneer omgevingsfactoren een vroege winter aangeven of wanneer er teveel water in het substraat zit. Het organisme slaat vervolgens voedingsstoffen op in strakke kleine knopjes van cellen om zijn overlevingskansen te verbeteren. Last but not least produceert het zuur om zichzelf te beschermen tegen bacteriën en andere natuurlijke vijanden. Psilocybine is een natuurlijk zout van fosforzuur.

Wat is Psilocybine?

Microdosing XP truffels bevatten meer dan slechts één werkzame stof. Onder hen is Psilocybine misschien wel de meest bekende en meest grondig bestudeerde.

Psilocybine is een tryptamine dat in het menselijk lichaam wordt omgezet in psilocine. Vanwege de chemische structuur werkt psilocine op de receptoren van de hersenen voor serotonine. Dit is een hormoon dat in de volksmond bekend staat als het “gelukshormoon”.

Serotonine speelt een sleutelrol in de regulering van de stemming. Da hoort ook het gevoel van eigenwaarde, bij, net zoals beschikbare energie en aandachtsspanne.

     Mensen met depressie en angst hebben vaak lage serotoninespiegels. Dit komt vaak tot uiting in hun humeur, houding, gebrek aan energie en zelfgevoel. Er is onvoldoende serotonine beschikbaar.

Door de serotonine-receptoren te stimuleren, geeft psilocybine microdosering mensen vaak een boost. Zowel voor hun productiviteit (verhoogde energie) als creativiteit (verhoogde connectiviteit tussen hersengebieden). Op de lange termijn leidt dit meestal tot een verbeterd gevoel van welzijn.

Wil je nog meer weten?

Dit is natuurlijk slechts het topje van de ijsberg.

Wetenschappelijk onderzoek is de afgelopen jaren op dit gebied geëxplodeerd. We willen iedereen aanmoedigen om dieper in het onderwerp te duiken en beslissingen te maken over het potentieel van microdosering.

The psychedelic science review is een uitstekende bron van wetenschappelijke feiten over de chemie en neurochemie van psychedelica.

Voor meer informatie over XP Microdosing in het bijzonder, ga naar onze FAQ sectie!

Of neem contact met ons op via info@provithor.com voor meer specifieke informatie over wat Microdosing XP voor u kan doen.