Microdosing XP Psilocybine Microdosering

Wat is Microdosing XP?

magische truffels

Microdosing XP is speciel gemaakt voor de regelmatige inname van subperceptuele doses magische truffels. XP truffels zijn een speciaal ras dat wordt geleverd met precies de juiste hoeveelheid psilocybine voor microdosering.

De hoeveelheiden moeten zo klein zijn dat ze de perceptie of reactietijd niet beïnvloeden, waardoor de microdoser volledig sober en volledig functioneel blijft.

Op deze manier kan men alle voordelen plukken die ons speciale ras van magische truffels op de hersenen heeft met geen van de beperkingen die met grotere doses kunnen gepaard gaan.

Provithor houdt zich uitsluitend bezig met natuurlijke microdosering (microdosering met legale, onbewerkte, verse magische truffles uit Nederland). Om het kort te houden, zullen we de algemene term microdosering alleen in die zin gebruiken.

Wat doet het?

Microdosing XP voorziet de hersenen van een overvloed aan psychofarmacologisch waardevolle stoffen in kleine, regelmatige doses. In de hersenen werken deze stoffen op het serotoninecircuit, wat zorgt voor een rustiger, minder rommelig en meer gericht brein.

Terwijl de stressniveaus dalen, wordt de zeurende stem van de criticus afgewezen. Brainfog verdwijnt en we kunnen onze aandacht beter richten op het onmiddellijke heden. Afgezien van vaak resulterend in een beter humeur, bevordert regelmatige Microdosering met Microdosing XP truffels creativiteit en leren door stimulatie van de 5HT-2A-receptor. Dit bevordert het vermogen van de hersenen om te groeien en nieuwe verbindingen te vormen, wat in wezen gebeurt als we leren.

Dalende stressniveaus hebben ook belangrijke implicaties voor het lichaam.

Hoge niveaus van stresshormonen bevorderen ontstekingen, spierspanning en hoge bloeddruk. Terwijl ze vallen, schakelt het lichaam over van wat in de volksmond bekend staat als de vecht- of vliegmodus naar rust en reparatie. Aandoeningen zoals auto-immuunziekte, chronische pijn en zelfs migraine kunnen radicaal verbeteren wanneer toxische stress tot normale niveaus wordt verminderd.

Hoe werkt het?

De effecten kunnen complex lijken, maar de feitelijke gewoonte van microdosering is eenvoudig als het kan zijn; Microdosing XP wordt geleverd in een blisterverpakking met 6×1 g verse truffels, waarvan één gram ongeveer één dagelijkse portie is.

De meeste Microdosers consumeren deze dagelijkse portie bij hun eerste maaltijd van de dag. Geen koken, geen voorbereiding, geen speciale voorzorgsmaatregelen vereist. Vergeet niet dat de microdosis geen directe effecten zou moeten hebben die uw dagelijkse werkzaamheden op welke manier dan ook beperken (bijv. Vervormingen, misselijkheid, licht gevoel in het hoofd, slaperigheid enz.) Als dat zo is, neem dan minder.

U kunt het beste de effecten van psilocybine-microdosering volgen, als u uzelf kent en redelijk gevoelig bent voor veranderingen in uw toestand. Toch kan het interessant zijn om je humeur, stress en pijn bij te houden met behulp van een dagboek.

Voor het geval je het je afvraagt, werkt microdosering op basis van actieve stoffen, niet op de kracht van je verbeelding. Het is niet vereist dat je in microdosering gelooft om het te laten werken, maar het kan heel nuttig zijn om een ​​duidelijke intentie te hebben in gedachten wat voor soort verandering gewenst is.

Niet alleen maakt het de zaken een stuk eenvoudiger om te weten of de microdosis zijn werk doet, maar ook de eerste stap naar verbetering is een duidelijk geformuleerde intentie.

Wat zijn truffels?

Microdosing XP truffels voor Psilocybine microdosering zijn een speciaal type sclerotia uit Nederland die van nature zeer constante doses psilocybine bevatten. Ze zijn een volledig natuurlijk product met een geschiedenis van duizend jaar menselijke consumptie.

Mycelium produceert ondergrondse sclerotia wanneer omgevingsfactoren een vroege winter aangeven of wanneer er teveel water in het substraat zit. Het organisme slaat vervolgens voedingsstoffen op in strakke kleine knopjes van cellen om zijn overlevingskansen te verbeteren. Last but not least produceert het zuur om zichzelf te beschermen tegen bacteriën en andere natuurlijke vijanden. Psilocybine is een natuurlijk zout van fosforzuur.

Wat is Psilocybine?

Microdosing XP bevat meer dan slechts één werkzame stof. Onder hen is Psilocybine misschien wel de meest bekende en meest grondig bestudeerde.

Psilocybine is een tryptamine dat in het menselijk lichaam wordt omgezet in psilocine. Vanwege de chemische structuur werkt psilocine op de receptoren van de hersenen voor serotonine, een hormoon dat in de volksmond bekend staat als het “gelukshormoon”.

Serotonine speelt een sleutelrol in de regulering van de stemming en het gevoel van eigenwaarde, maar ook in beschikbare energie en aandachtsspanne.

     Mensen met depressie en angst hebben vaak lage serotoninespiegels. Dit komt vaak tot uiting in hun humeur, houding, gebrek aan energie en zelfgevoel – er is gewoon niet genoeg serotonine daar.

Door de serotonine-receptoren te stimuleren, geeft psilocybine microdosering mensen vaak een boost voor zowel hun productiviteit (verhoogde energie) als creativiteit (verhoogde connectiviteit tussen hersengebieden). Op de lange termijn leidt dit meestal tot een verbeterd gevoel van welzijn.

Wil je nog meer weten?

Dit is natuurlijk slechts het topje van de ijsberg.

Wetenschappelijk onderzoek is de afgelopen jaren op dit gebied geëxplodeerd en we willen iedereen aanmoedigen om dieper in het onderwerp te duiken en zelf te beslissen over het potentieel van microdosering.

The psychedelic science review is een uitstekende bron van wetenschappelijke feiten over de chemie en neurochemie van psychedelica.

Voor meer informatie over XP Microdosing in het bijzonder, ga naar onze FAQ sectie!

Of neem contact met ons op via info@provithor.com voor meer specifieke informatie over wat Microdosing XP voor u kan doen.