Meteen naar de inhoud

Microdosing XP truffels…

…worden na de oogst zorgvuldig gewassen en vervolgens met een speciale voedselverpakkingsmachine in blisters gepakt. Dit zorgt ervoor dat ze levend en vers blijven.

ProviThor
Independently verified
4.60 beoordeling (717 recensies)

Keep cool

4 – 8ºC In de koelkast opgeslagen zijn de truffels meerdere maanden houdbaar.

19 – 24ºC – Als geen koelkast beschikbaar is, kunt u de truffels ook in een kast opslaan. Bij kamertemperatuur blijven ze een paar weken houdbaar.

-6ºC – In de diepvriezer opgeslagen zijn truffels jaren houdbaar, maar het is belangrijk om ze niet meer dan een keer in te laten vriezen. Na het ontdooien meteen gebruiken!

 

Goede ideeën:

  • Meteen in de koelkast opslaan, zo blijven de Microdosing XP truffels goed. Het transport van ons bedrijf naar uw huis heeft geen koeling maar dit zal de truffels niet aantasten.
  • Probeer ze heel door te slikken met water of sap.

  • Mix ze tot een smoothie.

  • Experimenteer voorzichtig met de dosering. Begin met 1 dosis per dag en pas als je denkt dat dat niet genoeg is, probeer dan anderhalf, misschien twee verspreid over de dag (bijvoorbeeld 1 met ontbijt, 1 in de middag.)

Slechte ideeën:

  • Blisters in de zon laten liggen
  • Microdosing XP truffels koken / heet maken (de werkzame stof psilocybine zal hierdoor afbreken)
  • Een voelbaar effect (10 porties) proberen op te wekken. Microdosing moet onderbewust werken.

Protocol

XP protocol

Dit protocol is speciaal verdacht voor Microdosing XP. Het XP protocol raad een doseringsritme can 2 dagen gebruiken en 2 dagen niet gebruiken aan.

Stamets protocol

Dit protocol is vernoemd naar Mycoloog Paul Stamets. Het Stamets-protocol raad een doseringsritme van 5 dagen gebruiken en 2 dagen niet gebruiken aan.

Fadiman protocol

Dit protocol is vernoemd naar James Fadiman. Het Fadiman protocol raad een doseringsritme van 1 dag gebruiken en 2 dagen niet gebruiken aan.

Maak je eigen protocol!