My Personal Microdosing Journey

Min personliga mikrodoseringsresa

Hur jag upptäckte mikrodosering och förändrade mitt liv till det bättre?

Hej, jag är Lilli, svampentreprenör och grundare av Provithor Smartshop.

I den här artikeln delar jag historien om hur jag upptäckte mikrodosering av magisk tryffel, hur det förändrade mitt liv och varför det blev så viktigt för mig att sprida ordet om fördelarna med mikrodosering och andra naturliga psykedelika.

Hur min mikrodoseringsresa började?

Redan 2018 hade jag det tufft. Jag kände mig ensam, jag var ständigt pank och jag var bara allmänt utmattad av hur jag hade det. Varje morgon vaknade jag med en känsla av rädsla och osäkerhet, och undrade hur jag skulle klara dagen (man skulle kunna säga att jag var deprimerad). Medan mitt "rationella sinne" fortsatte att säga till mig att "Ta dig samman. Du kommer att behöva arbeta hårt för att ta dig ur den här situationen." men jag saknade helt enkelt energi och motivation för att göra det.

För mig var det inte riktigt ett medvetet val att börja mikrodosera magiska tryfflar, men det var inte heller något helt nytt och utan några prejudikat. På den tiden var jag omgiven av människor som redan hade upptäckt magiska svampar och deras livsförändrande potential. Så en dag stirrade jag på magiska tryfflar i kylen (ja, vi hade sparat några magiska tryfflar i kylen) Jag tänkte att det är bättre att äta dem än att slänga dem, så I började med att bita av små bitar av tryfflarna varje morgon, inte riktigt säker på vad jag skulle förvänta mig. Föreställ dig överraskningen när jag insåg att effekterna var nästan omedelbara. Jag kände en typ av glädje, energi, fokus och klarhet som jag inte har upplevt på flera år. Det var en fantastisk känsla och en mäktig upplevelse. Det kändes som att upptäcka en hemlig knapp i min hjärna som sa "Power".

Språng framåt fem år senare, och jag mikrodoserar fortfarande regelbundet. Det har blivit mitt hjärngrepp, och de positiva effekterna har varit livsförändrande för mig.

a hand holds a small magic truffle. a beach and the ocean are in the background

Vad lärde jag mig av mikrodosering?

Jag lärde mig att det största misstaget du kan göra med mikrodosering av magisk tryffel är att inte göra det. Jag menar, vad finns det att förlora!?

Så för alla som fortfarande är tveksamma eller känner sig pressade av rekommendationerna från psykedeliska samhällen och magiska svamppåverkare där ute, delar jag min berättelse för att lyfta dessa bekymmer.

Sanningen är, att när jag började, gjorde jag inte mikrodosering på "rätt" sätt (det finns många sätt att göra det ändå). Inledningsvis integrerade jag inte meditationspraxis eller journalföring i min dagliga rutin som många psykedeliska influenser skulle rekommendera på internet. Min praktik, om jag får säga så, var mycket närmare något som dessa inflytelserika personer skulle kalla "tanklös mikrodsoing". Det innebär att jag helt enkelt åt några tryfflar varje morgon och gick vidare med min dag utan att ändra mycket annat i min livsstil.

Och jag kom ändå hit.

Mikrodoser hjälper mig att förbättra mitt liv

Under de senaste tre åren har jag genomgått en transformativ resa och personlig utveckling, som ledde till att jag fick nya färdigheter och en helt annan inställning till livet i allmänhet, arbete och mina relationer med andra. De förändringar jag genomgick skedde naturligt över tid, de var inte påtvingade eller plötsliga.

Genom mikrodosering av Magic Truffles kunde jag uppleva en ökning av mina energinivåer, vilket var fantastiskt! Denna nyfunna känsla av vitalitet gjorde det möjligt för mig att vara mer produktiv och motiverad i mina vardagliga aktiviteter. Jag började leva hälsosammare, jag blev mer medveten om vad jag åt och jag kunde motionera mer.

Mikrodoser hjälpte mig att utveckla en arbetsmoral och gav mitt liv en ny mening. Ett av mina uppdrag genom att grunda ProviThor är att jag har en plattform där jag kan dela djup kunskap om mikrodosering och hjälpa andra att närma sig sitt liv med ett klarare sinne och större kreativitet.

Min aldrig sinande resa mot självförbättring är en gradvis process, och de förändringar som har skett i mitt liv är ett resultat av mina medvetna val och ansträngningar. Mikrodosering var, och är fortfarande, min bästa hjälp på denna resa och har hjälpt mig att utveckla en mer positiv inställning till mig själv, andra, arbete och livet i allmänhet. Den ger mig ett "magiskt och djupt sammankopplat jag" som gör att jag kan bli den bästa versionen av mig själv.

Slutsats

Gjorde jag några misstag? Ja, det gjorde jag. Kunde jag ha gjort det lite smartare? Ja, det hade jag kunnat. Men i slutet av dagen är det enda som betyder något att jag gjorde det. Eftersom det värsta möjliga alternativet skulle ha varit att inte Microdosing, alls.

Om du är intresserad av att veta mer om mikrodosering har jag goda nyheter till dig! Vår e-bok om mikrodosering är på väg. Om du vill vara först med att få den, vänligen

.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev längst ner på sidan!

*Observera att termen mikrodosering avser mikrodosering av magiska tryfflar exklusivt. Detta får under inga omständigheter ersättas med syntetiska ämnen.

Tillbaka till bloggen

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.